Gitaarles Uden Robert den Hartigh  (elektrisch/akoestisch gitaar, ukelele, basgitaar)

Welkom op mijn gitaarlespagina. Gitaarspelen én lesgeven is een grote passie van me, dus ben je beginner of wil je wat extra tricks leren, bij mij ben je van harte welkom!

Sinds 1993 speel ik zelf gitaar en heb dit in de loop der jaren uitgebreid met mandoline en mandola, steelguitar en trekzak. Sinds die tijd treed ik regelmatig op in Nederland en België, op festivals, in kroegen en op feesten.

Sinds 2011 geef ik vanuit huis gitaarles aan kinderen en volwassenen, voor een lage prijs zodat het voor iedereen betaalbaar is.  Volwassenen betalen 32,50* euro per uur, vanaf de brugklas tot 21 jaar 25,-* per uur, kinderen van de basisschool 15* euro per 30 minuten. 

Ik geef privéles, zodat ik les kan geven naar ieders wens. De één wil pop, de ander meer rock of country. De één leert snel, de ander heeft wat meer tijd nodig.
Een uur les is meer dan je op de meeste muziekscholen krijgt. Ik vind het belangrijk om samen met de leerling de tijd te nemen, zonder de druk van de klok.

Muziek is van alle tijden en het is belangrijk dat ook kinderen een kans hebben om zich hierin te ontwikkelen. Het is goed voor het gehoor, de concentratie en het samen spelen is goed voor de sociale ontwikkeling. Daarnaast werkt het stimulerend voor de creativiteit en is het ontspannen en plezierig.

Ik geef les met veel gevoel en passie en vind het heel fijn om te zien dat ik dit over kan brengen op anderen. 

Momenteel komen er leerlingen van 6 (minimale leeftijd) tot en met 75 jaar, dus gitaarspelen is zeker niet leeftijdsgebonden!

Mijn lessen zijn op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 12.30 uur tot 17.30 en van 18.30 tot 21.30 uur en op woensdag van 12.30 tot 17.30 en op vrijdag van 12.30 tot 18.30 uur. De lesduur is 60 minuten vanaf de brugklas, kinderen van de basisschool krijgen van mij 30 minuten les.

Voor meer informatie kun je kijken op www.facebook.com/gitaarlesuden, een eerste (proef)les is gratis én vrijblijvend! Maak dus gerust een afspraak om te kijken of gitaarspelen iets voor jou is.


*deze prijzen zijn gebaseerd op een tienlessenkaart